Canule autoclavabile

Canule autoclavabile

Contine 43 produse.

In functie de procedura pe care doriti sa o realizati, tehnica utilizata si tehnologia detinuta, prin intermediul gamei disponibile de canule, incercam sa va punem la dispozitie instrumentele care se potrivesc cel mai bine in vederea obtinerii rezultatelor dorite.

 Pentru o selectie cat mai precisa a canulei dorite este necesar sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • Doriti sa utilizati canula pentru infiltrarea solutiei tumescente, pentru aspirarea grasimii sau pentru lipofilling?
  • Ce tip de conector va doriti, in general tipul conectorului este dat si de sistemul de aspirat sau infiltrat utilizat, luer lock, super luer lock, cu filet, sau direct cu manipol incastrat?
  • Care este lungimea si diametrul optim al canulei pe care o doriti, ce zone doriti sa tratati cu aceasta?
  • Forma canulei, drapta, curba, sau baioneta, in cele mai multe cazuri, cea mai utilizata forma este cea dreapta, exceptie facand cazurile in care va doriti o injectare cat mai precisa a grasimii in zone precum sanii sau fesele unde poate sa fie necesara o canula curbata sau in procedurile de lipoaspiratie din zona coapselor unde va poate ajuta mai mult o canula de tip baioneta care va permite o miscare a mainii mai ampla fata de pacient.
  • Modelul de evacuare al canulei, pentru canulele de aspirare a grasimii exista o varietate de modele de evacuare, cele mai cunoscute fiind Mercedes, Bascket, trei porturi in linie sau in spirala, in functie de zona tratata, diametrul canulei, sistemul de aspirat utilizat, modelul canulei, este un detaliu foarte important de care se tine cont atunci cand se selecteaza o canula pentru aspirarea grasimii
Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.