Canule autoclavabile

Canule autoclavabile Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Canule autoclavabile | Va punem la dispozitie cea mai variată gamă de produse din categoria canule autoclavabile, cu sisteme diferite de prindere și modele. Canulele luer lock, super luer lock, toomey, manipol fix și canulele cu conectare prin filet sunt disponibile în catalogul Lipo.ro, garantând de fiecare dată aceeasi calitate.

Subcategorii

 • Canule Luer Lock

  Canulele Luer Lock sunt printre cele mai folosite de pe piață, având un randament foarte ridicat în procesul de aspirație grație materialelor de foarte bună calitate, precum oțelul inoxidabil pentru canule și aluminiu anodizat pentru conector. Fiecare produs este garantat la foarte mulți ani de utilizare, specialiștii din cadrul Lipo reușind ca de fiecare dată să iasă pe piață doar cu produse de ultimă generație care să permită o utilizare de lungă durată. Accesibilitatea și relația dintre calitate - preț sunt două aspecte foarte importante în companie, astfel atingând cel mai înalt standard în tot ceea ce privește procesul de lipoaspirație. Calitatea este foarte ridicată iar standardele sunt conforme tuturor așteptărilor, rămâne doar să alegi canula care să se potrivească nevoilor tale.

 • Cannule Super Luer Lock

  Canule Super Luer Lock |Pe plan mondial Lipo reușește să aducă întotdeauna noutăți în domeniul liposucțiilor și a lipoliftingului, dovedind întotdeauna promptitudine și seriozitate cu fiecare colaborare. Canula Super Luer Lock este foarte cunoscută pentru randamentul ridicat și standardul de foarte bună calitate, având în componența sa materiale precum aluminiul anodizat și oțelul inoxidabil. Din punct de vedere al eficienței, Canula Super Luer Lock dă dovadă de un standard foarte ridicat, fiind ușor de manevrat și utilizat, acoperind astfel toate nevoile și necesitățile pacienților. Standardele de calitate în care se încadrează sunt foarte ridicate, iar utilizarea oțelului de foarte bună calitate nemțesc, oferă garanția mult dorită pe care orice cumpărător și-o dorește. Lipo este lider de piață și reușește ca de fiecare dată să mulțumească până și cele mai exigente standarde și nevoi ale clienților.

 • Cannule Toomey

  Canule Toomey! Esti in cautarea unui conector Cannule Toomey? Ei bine, nu cauta prea mult in alta parte pentru ca noi iti venim in ajutor. Vrem tot ceea ce este mai bun pentru tine. Tocmai de aceea, am ales sa iti punem la dispozitie modele unicat de Cannule Toomey. Un model reprezentativ in acest caz este Canula conector Toomey, model standard, Single Port. Alege de la profesionisti! Alege intelept si convinge-te de eficienta pe care o poate avea conectorul Cannule Toomey. La preturi rezonabile, accesibie pentru majoritatea, aceste conectoare pot face diferenta!

 • Cannule Manipol Fix

  Cannule Manipol Fix nu mai merita asteptare! Trebuie sa intri acum in posesia acestor Cannule Manipol Fix, pana cand stocul nu se epuizeaza. Calitatea superioara isi spune cuvantul, iar multumirea clientilor este cea care ne-a determinat sa suplimentam stocurile. Avand manipol incastrat, fiecare canula aspirare are rolul de a fi eficientA 100%. Iti garantam, astfel, eficienta produselor achizitionate, precum si rezistenta de care aceste produse sau dovada. Fa cunostinta cu Cannule Manipol Fix! Daca te convingi si iti place ceea ce ai achizitionat, nu uita sa ne recomanzi si prietenilor!

 • Canule conectare filet

  Avand o gama foarte larga de Canule Conectare Filet! Nu ne-am oprit doar la simplele modele de canule, ci ne-am dorit sa ne axam si pe varianta Canule Conectare Filet. Crezi ca astfel de canule ti-ar fi de folos? Iti venim in ajutor! Dorindu-ne ce este mai bun pentru tine, te asiguram, totodata, de faptul ca orice canule Conectare Filet ai alege, decizia va fi una inteleapta. Cauti calitate? O vei gasi! Vrei sa regasesti in produsele achizitionate rezistanta? Aceasta este cea care defineste fiecare produs in parte! Opteaza pentru modelele de Canule Conectare Filet pe care ti le punem la dispozitie! Acum este sansa ta sa te pricopsesti cu produse la preturi accesibile si Canule Conectare Filet rezistente in timp!

Verifica subcategoriile pentru a afisa produsele.