Accesorii si consumabile

Accesorii si consumabile Contine 54 produse.

Cauti accesorii si consumabile? Cautarea ta se poate opri aici, intrucat iti venim in ajutor. Suntem specializati mai ales pe partea de accesorii si consumabile. Asta inseamna ca iti punem la dispozitie o gama larga de markere sterile si nesterile, dar si microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting. Iar asta nu este tot! Printre pr...

Cauti accesorii si consumabile? Cautarea ta se poate opri aici, intrucat iti venim in ajutor. Suntem specializati mai ales pe partea de accesorii si consumabile. Asta inseamna ca iti punem la dispozitie o gama larga de markere sterile si nesterile, dar si microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting. Iar asta nu este tot! Printre produsele noastre mai gasesti si dispozitive de racire locala, canistre si sisteme colectare grasime, precum si tuburi aspirare si infiltrare. Achizitioneaza aceste produse sau indreapta-te spre sisteme injectare grasime, seringi, manipole, accesorii conectare canule, sisteme de trasfer sau chiar rackuri seringi. Decizia iti apartine!

Mai multe

Subcategorii

 • Markere sterile si nesterile

  Cauti markere sterile si nesterile care sa te ajute sa iti realizezi treaba cat mai bine? Ai venit exact unde trebuie! De ce spunem asta? Ei bine, acum ai posibilitatea de a alege dintr-o gama varita de markere sterile si nesterile la preturi accesibile. Stim cat de important este ca un marker sa functioneze bine. Stim ca nu iti doresti ca acesta sa nu mai functioneze, exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. Ba mai mult, suntem constienti ca toate acele markere sterile si nesterile de care ai nevoie trebuie sa fie exact asa cum iti doresti. Ne-am conformat! Venim in intampinarea ta cu markere sterile si nesterile Viscot. Ba chiar si cu merkere nesterile cu doua capete. Iar daca nu esti in cautarea acestora, iti oferim posibilitatea de a achizitiona markere dermatograf in diferite culori.

 • Microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting

  Ne-am dezvoltat foarte mult pe partea de microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting. Tocmai din acest motiv, iti punem la dispozitie microcanule flexibile care au atras, pana in prezent, atentia multor oameni. Ce spui de modelul Silkann? Noi speram ca aceste microcanule flexibie sa iti depaseasca toate asteptarile. La fel de bine, dorim sa iti atragem atentia ca preturi accesibile au si firele de lifting netede Re-Age, dar si cele PDO super COG. Alege din gama aceasta de accesorii si consumabile! Calitatea va fi remarcata inca de la prima utilizare!

 • Dispozitive de racire locala

  Vrem ce este mai bun pentru tine, motiv pentru care iti oferim dispozitive racire locala de calitate! Care sunt aceste dispozitive si de ce anume le recomandam cu atat de multa incredere? Ei bine, in primul rand, dorim sa iti aducem la cunostinta sistemul de incalzire, respectiv racire pentru toata fata. La fel de bine, nu ne dam in laturi nici de la sistemul de incalzire/racire tip ochelari sau sistemul de incalzire/racire locala cu dimensiuni de 10x10 cm. Pe partea de dispozitive racire locala mai dispunem si de sistemul de racire/incalzire de 14x28 cm, respectiv pungi de racire instant, sisteme de racire cu rola metalica sau spray-ul de racire locala. Tu de ce ai nevoie?

 • Canistre si sisteme colectare grasime

  Stim cat de important este sa gasesti pe piata canistre si sisteme colectare grasime. Si tocmai pentru ca suntem constienti de acest lucru, iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama larga si variata. Aceste canistre si sisteme colectare grasime sunt special concepute pentru colectarea grasimii intr-un mod cat mai facil si eficient. Ce iti oferim, mai exact? Ne axam pe produse precum conectoare furtun cu garnitura pentru canistra reutilizabila, dar si pe tuburi de 17 cm cu clema si conectare Leur lock pentru evacuare canistra. Si asta nu este tot! Poti arunca o privire si peste canistra autoclavabila cu sistem de extragere a grasimii sau peste canistrele fara capac.

 • Tuburi aspirare si infiltrare

  Tuburi aspirare si infiltrare la preturi accesibile? Opreste-te! Aici gasesti exact ceea ce cauti! Iti oferim o multitudine de modele tuburi aspirare si infiltrare! Iti punem la dispozitie cele mai inovative, dar si cele mai atent lucrate modele de tuburi aspirare si infiltrare. Toate acestea pentru ca stim cat de mult conteaza calitatea pentru tine! Iar daca nu stii exact ce iti putem oferi, iti spunem noi cum stau lucrurile! Venim in intampinarea ta cu diferite modele tub pompa infiltratii, tuburi silicon cu conectori pentru canistra de diferite lungimi, precum si tuburi cu clema si conectare leur lock pentru evacuare canistra.

 • Sisteme injectare grasime , seringi si accesorii

  Daca pana acum nu ai gasit pe piata sisteme injectare grasime, seringi si accesorii care sa iti atraga atentia in totalitate, iti venim noi in ajutor. Astfel, dorim sa te anuntam ca nu ne dam in laturi de la nimic. Pe partea de accesorii si consumabile am suplimentat stocurile si cu seringi Leur Lock, dar si seringi Toomey, in set a cate 5 bucati. Si asta nu este tot ceea ce iti putem oferi. Poti alege si din gama larga de seringi Vaclok, capace Leur Lock sau chiar seringi injectare grasime, la un pret competitiv. De altfel, ne-am gandit ca s-ar putea sa ai nevoie si de pistol reinjectare grasime. Din acest motiv, la un pret accesibil, ti-l punem la dispozitie. Achizitioneaza chiar acum consumabilele si accesoriile de care ai nevoie. Stocurile sunt limitate!

 • Manipole si accesorii conectare canule

  Este extrem de important sa achizitionezi manipole si accesorii conectare canule de calitate! De aceea, te informam asupra faptului ca manipolele si accesoriile conectare canule pe care le avem pe site sunt cele mai bune. Vei observa asta inca de la prima utilizare. Vei observa calitatea acestora imediat cum alegi sa le folosesti. Daca iti doresti ce este mai bine pentru tine, atunci, cu siguranta, vei arunca o privire peste ele. Pricopseste-te cu o comanda de adaptoare la preturi competitive sau manere cu ventil pentru canula cu filet. Ce mai astepti? Timpul trece, iar stocurile se epuizeaza.

 • Sisteme transfer, filtrare si pregatire grasime

  Sisteme transfer, filtrare si pregatire grasime? Ei bine, ti le punem la dispozitie! Credem ca acestea ti-ar putea fi de folos. Dar care sunt aceste sisteme transfer, filtrare si pregatire grasime din care poti alege? Cu ce te incantam? Am ajuns la concluzia ca ti-ar putea fi de folos centrifuga manuala pentru pregatire grasime, gama de adaptoare transfer Luer Lock cu stand sau adaptorul transfer Luer Lock, modelul simplu. Si daca, totusi, nu te-ai convins, arunca o privire si peste Nano Fat Filter pentru Grafting, respectiv peste conectorii luer Lock pentru trasfer!

 • Rackuri seringi

  Nu stii unde gasesti cele mai bune rackuri seringi? Iti spunem noi! Suntem cei care vin in intampinarea ta cu cele mai vaste modele rackuri seringi! Aceste rackuri seringi se diversifica, de altfel, in mai multe produse. Astfel , ai posibilitatea de a adauga in cosul virtual produse precum stativele pentru seringa cu prindere leur lock sau stativele pentru seringa cu clema de prindere. Iar daca iti doresti ceva mai mult, te informam ca dispunem si de rackuri seringi, precum cel universal din otel pentru 5 seringi, pentru 17 seringi sau chiar 18 seringi. Alege acum acele rackuri seringi de care ai nevoie!

 • Canule autoclavabile

  Canule autoclavabile | Va punem la dispozitie cea mai variată gamă de produse din categoria canule autoclavabile, cu sisteme diferite de prindere și modele. Canulele luer lock, super luer lock, toomey, manipol fix și canulele cu conectare prin filet sunt disponibile în catalogul Lipo.ro, garantând de fiecare dată aceeasi calitate.

 • Piese schimb Liposurg
pe pagina
Se afiseaza 1-20 din 54 articole

Markerele Viscot Medical Ultra fine  au varfuri rotunjite si moi pentru a evita posibile leziuni pe zona tesuturilor sensibile. Nota : Aceste markere pot fi folosite pentru un...

2,60 EUR -10% de la 2,34 EUR

Produs steril utilizabil in  blocul operator sau unde mediul este steril.Pachetul contine si o rigla rezistenta la apa.Markerele Viscot Medical Ultra fine  au varfuri rotunjite...

2,25 EUR -10% de la 2,03 EUR

Visflow® Intraoperative Surgical Marker este marker steril fabricat sub presiune care elimină necesitatea utilizarii mai multor markere pentru acelasi pacient Produs steril...

de la 5,90 EUR

Markerul chirurgical Clinicon dispune de un varf versatil pentru o delimitare exacta si in acelasi timp fina, in functie de unghiul in care este tinut in momentul in care este...

1,95 EUR -10% de la 1,76 EUR

Skin marker nesteril cu capat dubluCuloare: violet de gențianLavabil cu apă și săpun

1,10 EUR -10% de la 0,99 EUR

Creion dermatograf utilizat pentru a marca pielea in vederea identificarii zonelor care urmeaza sa fie tratate.Culori disponibile: Rosu, Albastru si Alb

de la 0,77 EUR

Canistra autoclavabila pentru colectarea grasimii si pregatirea acesteia in vederea reinjectarii. Pachetul este complet autoclavabil contine: (canistra cu sistem conectare luer...

353,40 EUR -10% de la 318,06 EUR

Monokit colectare grasime de unica utilizare 2L Mod ambalare: 1uc

de la 4,30 EUR

Canistra + capac autoclavabila fara sistem de extragere a grasimii Mod ambalare: 1uc

26,20 EUR -10% de la 23,58 EUR

Canistra fara capac utilizabila cu monokit colectare grasime Mod ambalare: 1uc

de la 8,30 EUR

Centrifugă manuală pentru pregatire grasime - capacitate 4 seringi Mod ambalare: 1uc

392,00 EUR -18% de la 321,44 EUR

Nano Fat Filter For Grafting Mod ambalare: 1uc

360,00 EUR -18% de la 295,20 EUR

Maner cu ventil pentru canula cu filet Mod ambalare: 1uc

de la 95,00 EUR

Maner fara ventil pentru canula cu filet Mod ambalare: 1uc

de la 95,00 EUR

Maner cu ventil pentru canula luer lock ( prevazut la baza si cu sistem de conectare luer lock ) Mod ambalare: 1uc

de la 95,00 EUR

Maner fara ventil pentru canula luer lock ( prevazut la baza si cu sistem de conectare luer lock ) Mod ambalare: 1uc

de la 95,00 EUR

Adaptor canula cu filet la sistem luer lock Mod ambalare: 1uc

de la 72,00 EUR

Adaptor transfer luer lock Mod ambalare: 1uc

45,00 EUR -18% de la 36,90 EUR

Adaptor transfer luer lock cu stand Mod ambalare: 1uc

105,00 EUR -18% de la 86,10 EUR
Se afiseaza 1-20 din 54 articole