Accesorii si consumabile

Accesorii si consumabile

Contine 100 produse.

Cauti accesorii si consumabile? Cautarea ta se poate opri aici, intrucat iti venim in ajutor. Suntem specializati mai ales pe partea de accesorii si consumabile. Asta inseamna ca iti punem la dispozitie o gama larga de markere sterile si nesterile, dar si microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting. Iar asta nu este tot! Printre pr...

Cauti accesorii si consumabile? Cautarea ta se poate opri aici, intrucat iti venim in ajutor. Suntem specializati mai ales pe partea de accesorii si consumabile. Asta inseamna ca iti punem la dispozitie o gama larga de markere sterile si nesterile, dar si microcanule flexibile, ace microinjectari si fire lifting. Iar asta nu este tot! Printre produsele noastre mai gasesti si dispozitive de racire locala, canistre si sisteme colectare grasime, precum si tuburi aspirare si infiltrare. Achizitioneaza aceste produse sau indreapta-te spre sisteme injectare grasime, seringi, manipole, accesorii conectare canule, sisteme de trasfer sau chiar rackuri seringi. Decizia iti apartine!

Less
Mai multe
Arata 1 - 35 din 100 articole

Filtreaza dupa:

Dimensiune conector:
Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.