Instrumentar

Instrumentar

Contine 497 produse.

Instrumentar medical de calitate? Iti oferim o varietate de instrumentare de care te poti folosi pentru efectuarea diverselor interventii. Daca esti la inceput de drum si nu stii la cine sa apelezi, iti venim in ajutor! Categoria intrumentar este una foarte vasta! De ce spunem asta? Ne putem mandri cu bisturiuri si cutite medicale special dedica...

Instrumentar medical de calitate? Iti oferim o varietate de instrumentare de care te poti folosi pentru efectuarea diverselor interventii. Daca esti la inceput de drum si nu stii la cine sa apelezi, iti venim in ajutor! Categoria intrumentar este una foarte vasta! De ce spunem asta? Ne putem mandri cu bisturiuri si cutite medicale special dedicate operatiile, dar si cu foarfeci pe care niciun medic nu le poate omite. De altfel, suntem constienti ca s-ar putea sa ai nevoie si de accesorii dedicate masurarii si marcarii sau chiar de un instrumentar special pentru operatii. Tu de ce ai nevoie, mai exact? Arunca o privire peste partea de instrumentar pe care ti-o punem la dispozitie!

Less
Mai multe
Arata 1 - 35 din 497 articole

Filtreaza dupa:

Resterilizabil
Specificatie:
Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.