Echipamente

Lipo.ro va ofera o gama variata de echipamente dedicate medicilor esteticieni. in portofoliul nostru veti regasi atat sisteme dedicate realizarii procedurilor de lipoaspirate, incepand de la pompe automate de infiltrat sau aspirat, pana la canule motorizate sau sisteme laser, dar si echipamente de racire a pielii concepute pentru interventiile laser sau sisteme de aspiratie si filtrare pentru fumul produs in timpul procedurilor chirurgicale.

Catalogul Lipo cuprinde echipamente de ultima generatie, testate si certificate conform legislatiei europene, echipamente care au ca scop maximizarea rezultatelor obtinute printr-un efort minim si un confort sporit pentru medicul care realizeaza procedura.

Liposurg + Vacuson 60 + Trolley


Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.