Avangarde Scaun Transfuzii Sange Mareste

Avangarde Scaun Transfuzii Sange

BT04-S

COD EAN: BT04-S

Nou

fără TVA


  • Ean : BT04-S

Scaunul Avangarde este conceput pentru transfuzii de sange, hemodializa, operatii oculare, ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, epilare, terapie cu ozon, oncologie si alte operatii estetice medicale.
Acesta este format din 3 parti principale: spatar, parte pentru sezut si suport pentru picioare. Scaunul poate realiza miscari de ridicare si coborare pentru spatar, inaltare si coborare pentru sezut, ridicare si coborare pentru suportul pentru picioare, precum si miscari trendelenburg si trendelenburg inversat cu ajutorul a 4 motoare electrice DC controlate cu un panou de control manual.
Scaunul este acoperit cu un material lavabil si impermeabil, este confortabil si are un design ortopedic. Pernele au o duritate potrivita si sunt acoperite cu piele ecologica, usor de curatat. Structura din otel este vopsita cu pulbere electrostatica si protejata cu galvanizare impotriva coroziunii. Constructia este acoperita cu plastic ABS antibacterian si usor de curatat.
Acoperirea din plastic ABS este conceputa sa se mentina in tapiterie si sa previna patrunderea prafului. Cand spatarul se misca, bratele scaunului se misca impreuna cu spatarul si raman paralele cu solul in timpul acestei miscari. Bratele sunt usor de inlaturat.

Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.