ConfySit Mareste

ComfySit Scaun Multifunctional Interventii Estetice

BT24-S

COD EAN: BT24-S

Nou

fără TVA


  • Ean : BT24-S

ComfySit este conceput pentru transfuzii de sange, hemodializa, operatii oftalmologice, ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, epilare, terapie cu ozon, oncologie si alte operatii medicale estetice. Scaunul consta in 3 parti principale: spatarul, partea de sezut si suportul pentru picioare. Scaunul poate fi ajustat in inaltime si efectueaza miscari de ridicare si coborare a spatarului, ridicare si coborare a sezutului, ridicare si coborare a suportului pentru picioare, precum si miscari de Trendelenburg si Trendelenburg invers, utilizand 4 motoare cu curent continuu si un panou de control. Inaltimea poate fi ajustata cu ajutorul panoului de control.
Scaunul se misca in sus si in jos vertical si este acoperit cu un material impermeabil si usor de curatat, iar designul este confortabil si ortopedic. Perna scaunului are o duritate potrivita, fiins tapitata cu piele ecologica, care este usor de curatat. Pernele pentru sezut si picioare sunt unite intr-un singur element. Scaunul include o perna pentru gat.
Constructia din otel este vopsita cu un strat de pulbere electrostatica si protejata cu galvanizare impotriva coroziunii. De asemenea, constructia este acoperita cu plastic ABS antibacterian si usor de curatat. Astfel, scaunele arata mai estetic in cabinet. Acoperirea din plastic ABS este proiectata sa se mentina in tapiterie si sa previna intrarea prafului in tapiterie. Atunci cand spatarul se misca, suporturile pentru brate se misca impreuna cu spatarul si raman paralele cu solul in timpul acestei actiuni. De asemenea, suporturile pentru brate se pot indeparta usor. Scaunul este fixat la podea cu ajutorul a 4 roti cu mecanism de blocare.

Accept

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.  Afla mai multe aici.